Voorzitterswissel bij Slydregt.NU

Op 25 september jl. heeft bij de politieke partij Slydregt.NU een algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Op deze vergadering hebben er wijzigingen plaats gevonden in het bestuur.

Cees Westerhout is pas geleden i.v.m. gezondheidsredenen gestopt als burgerraadslid. Tevens was Westerhout ook nog algemeen bestuurslid, lid van de rekenkamer en lid van de auditcommissie. Gert Jongeneel heeft de taken van burgerraadslid, rekenkamer en auditcommissie overgenomen van Westerhout. Hayco van der Meulen was al sinds het begin van de raadsperiode voorzitter. Van der Meulen kan het voorzitterschap door zijn drukke werkzaamheden niet langer combineren (o.a. eigenaar van Café Korevaar en werkzaam als ZZP’er in de bouw).

Om de continuïteit beter te waarborgen binnen de partij is er besloten, dat Westerhout en van der Meulen van functie te laten wisselen. Er is dan ook met acclamatie ingestemd met deze wisseling in het bestuur. Dus vanaf heden is Hayco van der Meulen algemeen bestuurslid en Cees Westerhout voorzitter van Slydregt.NU geworden.

”De fractie van Slydregt.NU wenst Cees en Hayco dan ook veel succes om een mooie invulling te geven aan hun nieuwe bestuursfuncties.” aldus fractievoorzitter Mark Jongeneel.

Kersvers voorzitter Cees Westerhout wil het volgende nog meegeven; ‘’Wilt u ook meedenken of meepraten over de Sliedrechtse politiek meldt u dan aan via slydregt.nu@gmail.com. Als u zich heeft aangemeld krijgt u uitnodigingen met datums van vergaderingen van de fractie van Slydregt.NU. Daar bent u dan van harte welkom om aan te schuiven en mee te praten over het bestuur van ons mooie baggerdorp.”

Hayco van der Meulen & Cees Westerhout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s