Hufterigheid moet worden bestreden met zero-tolerance beleid

Jongerenbeleid houdt niet op bij de stichting SJOS. Alle knelpunten moeten worden geïnventariseerd en door een breed team met jeugd hulpverleners, wijkagent, onderwijs, ouders en jeugd zelf worden ontwikkeld. Straatterreur moet door preventie worden voorkomen. Vluchtelingen in de zin van de wet moeten ter bevordering van de integratie zo snel mogelijk worden opgenomen in het arbeidsproces. Slydregt.NU is niet bereid om gebruiken uit tribale samenlevingen over te nemen en verworven rechten op te geven. Slydregt.NU staat voor de verdediging van de Westerse kernwaarden: de democratische rechtsstaat, de vrije markt, de vrijheid van meningsuiting, de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen, de gelijkwaardigheid van hetero’s en homo’s en de scheiding van kerk en staat.

Slydregt.NU is voor een keiharde aanpak van grote en ook kleine criminaliteit en wil een zero-tolerance beleid van de overheid. Kleine criminaliteit moet veel beter worden bestreden. Het gaat hier om voorkomen aan schade door gestolen fietsen, het beschadigen van auto’s en straatmeubilair. Overlast door hangjongeren moet in kaart worden gebracht en stelselmatig worden gecontroleerd. Bijzondere aandacht vraagt de toenemende drugshandel in ons dorp. De woningbouwvereniging moet worden gesteund in haar strijd tegen overlast gevende bewoners en bewoners met criminele activiteiten. Er is niet aan te ontkomen dat er veel meer oog moet komen voor registratie en het voortdurende monitoren van personen, gezinnen en/of groepen met grensoverschrijdend gedrag.

IMG_9747Slydregt.NU wil dat het politiebureau dag en nacht open is ook in de weekenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s