Gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen iedereen een voorspoedig 2017. Dit belooft politiek een interessant jaar te worden met de verkiezingen in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Trump wordt 20 januari benoemd als de nieuwe president van de Verenigde Staten. In maart hebben we verkiezingen in Nederland. Gaat de PVV de grootste worden en regeren? Gaan VNL en Forum voor Democratie zetels halen? Deze vragen zullen dit jaar beantwoord worden. Maar 1 ding is zeker er komt een grote politieke omwenteling aan in Nederland. De Nederlander gaat massaal afrekenen met het politiek correcte gedrag van het establishment, het partijkartel en het vergeven van baantjes in het old boys network. De verkiezingen zullen gaan over de EU, migratiebeleid en de Nederlandse identiteit. Kortom u heeft in maart wat te kiezen omdat de verkiezingen echt ergens om gaan.

Slydregt.NU gaat zich dit jaar voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Het verkiezingsprogramma moet geschreven worden en er moet een kieslijst samengesteld worden. Mocht u interesse hebben om op de lijst te komen wordt dan lid van onze partij en geef aan dat u interesse heeft om kandidaat-raadslid te worden. Daarnaast zullen wij ons regelmatig laten horen over actuele kwesties die zich in Sliedrecht afspelen. Het belooft voor ons dus ook geen rustig jaar te worden, maar we hebben er zin in!

logo-slydregt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s