Jongeneel gekozen als lijsttrekker Slydregt.NU voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

Leden van Slydregt.NU hebben woensdagavond 27 oktober 2021 in de fractiekamer van Slydregt.NU in het raadhuis Mark Jongeneel gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. De gehele lijst zal in januari 2022 bekend worden gemaakt dus geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden voor een plek op de lijst. Het verkiezingsprogramma zal in februari 2022 worden gepresenteerd.

“Ik ben blij met het vertrouwen van onze leden. Ik heb er heel veel zin om met een team vol vertrouwde gezichten en met nieuw talent de verkiezingen in te gaan. We gaan voor 4 zetels!”, Aldus Mark Jongeneel. Mark Jongeneel is sinds maart 2018 raadslid in Sliedrecht.

Onze fractievoorzitter en lijsttrekker Mark Jongeneel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s