De weg terug naar normaal

Volgende week zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Het worden bijzondere verkiezingen u kunt over 3 dagen verspreid uw stem uitbrengen en 70plussers kunnen per brief stemmen. Hopelijk worden het geen Amerikaanse toestanden. Deze verkiezingen gaan echt ergens over, hoe kijkt de Nederlander naar vrijheid, hysterische klimaatplannen en identiteitspolitiek waarbij de blanke Nederlandse man elke keer de Zwarte Piet krijgt toegespeeld.

Door Corona zijn er allemaal totalitaire maatregelen van kracht. Allerlei maatregelen werden opgelegd: de 1,5 meter-regel, de beperking van het aantal mensen dat thuis mogen worden ontvangen, de mondkapjesplicht, sluiting van de horeca en middenstand en de totalitaire avondklok. Nu dreigt zelfs een indirecte vaccinatieplicht met een heus “Coronapaspoort”. Als we niet uitkijken creëren we dadelijk een Apartheidsstaat waarbij een strikte scheiding tussen gevaccineerden en ongevaccineerden zal zijn. Deze streng gestuurde samenleving moeten we niet willen.

Corona wordt ook gebruikt om onze samenleving weer opnieuw in te richten. Corona is volgens klimaatdrammers namelijk ontstaan als gevolg van klimaatverandering. Dat is natuurlijk kul. Het Chinese Virus is namelijk ontstaan omdat China het niet zo nauw neemt met hygiëne in markthallen. De klimaatdrammers willen daarom dat Nederland van het gas afgaat en over gaat op duurzame energie. Duurzame energie dat een gemiddeld huishouden 40.000 euro gaat kosten om zijn woning klimaatneutraal te krijgen.

Identiteitspolitiek is er om verdeeldheid te zaaien in de samenleving zodat mensen elkaar naar het leven gaan staan. Mensen moeten meer zoeken naar overeenkomsten in de plaats te zoeken naar verschillen die mensen van elkaar vervreemden. Nederland is juist een eenheid door verbondenheid daarom moeten we identiteitspolitiek geen kans geven. Dit Amerikaanse fenomeen moeten we buiten de deur houden. Voordat u het weet zijn Kerstmis en Pasen dadelijk vervangen voor winterfeest en lentefeest omdat deze twee (Bijbelse) vieringen bepaalde groepen kunnen kwetsen omdat deze feesten volgens hen niet inclusief en divers zijn.

Daarom ligt straks dus, op 17 maart, een overzichtelijke keuze voor. Een koerswijziging door op patriottische partijen (PVV, FVD of Code Oranje) te stemmen. Of doorsukkelen op het heilloze pad van de gevestigde orde. Stem Nederland terug!

Ga in ieder geval stemmen om dit land een duidelijke koers mee te geven.

Deze column is verschenen in Het Kompas Sliedrecht d.d. 11 maart 2021. Geschreven door onze fractievoorzitter Mark Jongeneel.

Stem patriottisch, stem Nederland terug!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s