Slydregt.NU wenst iedereen prettige feestdagen en een voorspoedig 2021

Het jaar 2020 staat helaas nog steeds in het teken van Corona. Wij hebben hard gewerkt en onze partij duidelijk op de kaart gezet in de Sliedrechtse politiek. Voor 2021 zijn we van plan ons realistisch politiek geluid nog meer te laten horen in de Raad. Wij zijn die oude politiek die nog steeds met ons geld loopt te smijten zonder een concreet plan meer dan zat. Het belang van onze achterban staat bij ons voorop. We verwachten groot te worden, dus zoeken we mensen die ons actief gaan steunen met het schrijven van een nieuw verkiezingsprogramma en eventueel in 2022 op de verkiezingslijst komen te staan. Mocht u interesse om actief te worden voor Slydregt.NU dan kunt u contact met ons opnemen via slydregt.nu@gmail.com. Laten we samen Sliedrecht weer groeien en bloeien!

Hierbij wenst Slydregt.NU u gezellige kerstdagen en een gezond Coronavrij, veilig en voorspoedig nieuwjaar!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s