In memoriam: Dirk Stam

Toch nog onverwacht ontvingen wij het trieste bericht dat ons oudste en meest actieve lid Dirk Stam op 92 jarige leeftijd is overleden. Tweeënnegentig jaar ”oud” maar jong van geest en nog altijd volop in het leven. Dirk was een fervent aanhanger van Slydregt.NU en iedereen moest dat weten. Constant in beweging en op allerlei manieren proberen om leden te werven. zijn laatste wapenfeit was een actie waarin onder de nieuwe leden een van zijn prachtige werken werd verloot. En wanneer Dirk op pad was, even langs het café ging voor een biertje en een gokje, zelfs dan kon hij het niet laten onze partij te propageren.

Wij wensen zijn familie en vrienden sterkte en kracht toe bij het dragen van dit gemis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s