Slydregt.NU geeft politiek talent een kans

Op dinsdag 10 december a.s. wordt het nieuwe politieke talent van Slydregt.NU geïnstalleerd in de Sliedrechtse gemeenteraad als burgerraadslid, Boudewijn Brandwijk. Brandwijk (20) is geboren in Gorinchem. Brandwijk studeert HBO Bestuurskunde op de Haagse Hogeschool. Daarnaast werkt Brandwijk als verkoper bij J. van Mourik & Zn Schoenen en Lederwaren op de Kerkbuurt en is hij ook nog actief als ondernemer met zijn eigen kledingmerk Base Clothing. In zijn vrije tijd is hij ook actief als debattrainer bij de Debatunie. 

Brandwijk zal zich in het begin op onderwerpen richten in de gemeenteraad die jongeren raken. Brandwijk is blij met deze kans om zich politiek te ontplooien en heeft er veel zin in. Mark Jongeneel is blij dat de fractie nu weer compleet is. “Nieuw politiek talent de kans geven is altijd een goede zaak!” aldus Jongeneel. 

Het nieuwe burgerraadslid Boudewijn Brandwijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s