Slydregt.NU voor extra personele capaciteit voor openbare orde en veiligheid

Slydregt.NU is een partij die veiligheid hoog op de agenda heeft staan. Als er een extra ambtenaar openbare orde en veiligheid de taken overneemt van de politie in het kader van de inzet bij verwarde personen, het sussen van burenruzies en tegengaan van ondermijning hebben wij hier geen bezwaren tegen. De inzet van deze ambtenaar moet wel efficiënt en frequent zijn. Uiteindelijk zal dit de leefbaarheid in Sliedrecht vergroten. Slydregt.NU wil wel meer betrokken worden bij kwesties op openbare orde en veiligheid. Omdat wij nu te weinig onze contoleerbare- en toezichtbare taak kunnen oppakken in de gemeenteraad op deze portefeuille.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s