Slydregt.NU stemt tegen belastingverhoging in 2019

Voorzitter,

Slydregt.NU is geen voorstander van belastingverhogingen. Belastingverhoging door een inflatiecorrectie daar kunnen we nog mee leven. Helaas kunnen we in dit voorstel niet afzonderlijk per punt stemmen daarom is Slydregt.NU genoodzaakt om tegen dit raadsvoorstel te stemmen.

Wij kunnen niet instemmen met de belastingverhoging van de reiniggingsheffing. Deze verhoging wordt de gemeenten door het Rijk opgelegd. Deze ‘’fiscale vergroeningsmaatregelen’’ komen niet ten baten voor de Sliedrechter maar belandt in de zakken van de klimaatmaffia en eurocraten in Brussel. De vaste lasten voor Nederlanders gaan volgend jaar flink omhoog. Huishoudens met drie personen zijn per jaar gemiddeld bijna 700 euro meer kwijt aan zaken als gas en licht, huur en verzekeringen. Alleenstaanden moeten rekening houden met een stijging van 450 euro. Bij veel mensen komt hierdoor het water aan de lippen te staan. Terwijl deze ‘’fiscale vergroeningsmaatregelen’’ er echt niet toe bij gaan dragen dat het klimaat stopt met veranderen want het klimaat verandert al eeuwen lang. De invloed van de mens hierop is minimaal. Daarom stemt Slydregt.NU tegen de belastingverordeningen 2019.

IMG_2414

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s