EEN MELKERTJE IN DE POLDER

Mijn hemel je zal toch als AD een van de grootste kranten in ons land afhankelijk zijn van columnisten op zo’n niveau. Hoewel ik moet erkennen dat de kop van de column exact de waarheid ventileert, namelijk:

KEES THIES
DROEFTOETER

De kop van mijn stukje had even zo goed kunnen zijn:
EEN ROSEMÖLLERTJE IN DE POLDER of EEN van DAMMETJE (naar Marcel van Dam die Pim Fortuyn in 1997 tijdens een uitzending van het tv-programma Het Lagerhuis een minderwaardig mens noemde red.) IN DE POLDER.

Mijn eerste gedachte na het lezen van dit gedocumenteerde, niet beargumenteerde en onbewezen flutstukje was zou Ad Melkert een gastcolumn hebben neergetikt maar nee het is gewoon DROEFTOETER, KEES THIES.

Hoe triest moet het niet zijn als je moet terugvallen in het demoniseren, DEMONISEREN? Ja het demoniseren van een persoon dat je daar geen onderbouwde kritiek bij kunt leveren. Zo dom, zo ouderwets, zo 6 mei 2002, zo 2 nov 2004.

Eenieder met een hersencel meer dan een naaktslak weet precies gegeven de bovengenoemde alinea waar ik op doel. Ik vind en je mag in dit land alles zeggen (nog wel) dus zeker alles denken, dit het onbeschoftste flutstukje ooit openbaar geplaatst in een krant. Dit is keihard op de man spelen en afbranden omdat Mark Jongeneel andere standpunten heeft die niet in het straatje van de columnist vallen.

Laten we in godsnaam en de jaren gaan mijn gelijk in de toekomst bevestigen zuinig zijn op mensen zoals Mark Jongeneel die nog wel het lef hebben tegengas te geven. Moet U zich eens voorstellen dat de Cohennetjes, de Samsommetjes, de Ruttetjes enz. enz. hun alles verwoestende beleid zonder tegengas hadden kunnen continueren. Wat er nu in Sliedrecht afspeelt is in wezen precies hetzelfde als in den Haag namelijk: het collectief wegzetten van een persoon of personen die niet in het stramien passen. En er zijn altijd wel columnisten als KEES THIES die daar graag een handje bij helpen.

Met vriendelijke groet,

Henk van den Berg, baggerboer en trots lid van Slydregt.NU

47178812_997384473797280_8238246898683609088_n

De column over Fractievoorzitter Mark Jongeneel die veel Sliedrechters karaktermoord vinden.

One thought on “EEN MELKERTJE IN DE POLDER

 1. Even ter aanvulling , een riem onder het hart van Mark steken niet dat hij het nodig heeft , hij pist echt niet meer op zijn Klavers tegen de wind in .
  maar als kers op zijn verdiende taart , nu we er toch een feestje van maken komt tie :
  Beste Mark , WAT TREKT EEN LEEUW ZICH AAN VAN HET GEBLAIR VAN EEN DOM SCHAAP ,
  En laat jij nu de leeuw zijn ,
  Heerlijk om een negatieve column om te zetten in zoveel positiviteit.
  Gr Henkie .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s