Strijdbare Sliedrechters gezocht

Heb jij een mening over leven in Sliedrecht? Ben je open en eerlijk? Ben je van geen woorden maar daden? Hekel jij de beste stuurlui die aan wal staan en los jij problemen liever op? Meld je dan snel aan als kandidaat voor de gemeenteraad!

Slydregt.NU knokt voor een schoon, heel en veilig Sliedrecht. Door onze inspanningen willen wij Sliedrecht weer laten bloeien waar geen ruimte is voor stilstand. Niet door aan de zijlijn te staan, maar door onze verantwoordelijkheid te nemen en het dorp te besturen. Met als resultaat dat Sliedrecht veiliger wordt, de woonlasten omlaaggaan, ouderen en jongeren meer aandacht krijgen en integratie en kansloze immigratie wordt stevig op de politieke agenda gezet.

Om deze missie te voltooien zijn wij op zoek naar strijdbare Sliedrechters die zich willen kandideren voor de gemeenteraad. Ben jij iemand die de straat op gaat en de problemen van de wijkbewoners onder de aandacht brengt? Of ben je juist iemand die problemen praktisch oplost en omzet in daadkrachtig beleid? In beide gevallen nodigt Slydregt.NU je van harte uit om je aan te melden!

Meld je aan!
Stuur voor 22 oktober 2017 je motivatiebrief met CV naar:
Slydregt.NU, t.a.v. de selectiecommissie, Aalscholverstraat 16, 3362 NB Sliedrecht of e-mail slydregt.nu@gmail.com.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Bel dan naar 0184414820 en vraag naar partijvoorzitter en lijsttrekker Mark Jongeneel of kijk op onze website http://www.slydregt.nu.

logo-slydregt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s