Slydregt.NU bezoekt de Grienden voor opname eerste vlog

Vanavond heeft Slydregt.NU de Grienden bezocht om onze eerste vlog richting de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018 op te nemen. Onze eerste vlog gaat over het verkeers- mobiliteitsplan 2017 – 2040. In deze vlog vertellen wij welke gevolgen deze plannen hebben voor de Grienden en als deze plannen werkelijkheid zullen worden. Onze vlog zal later op de avond op onze website verschijnen. We hebben ook met wijkbewoners gesproken toen we door de wijk liepen waaronder 1 van de initiatiefnemers van het Actiecomité Oost. De grootste klacht die wij hoorden is dat de gemeente Sliedrecht niet gecommuniceerd heeft met de directe belanghebbenden. Laat dit nu precies een van de redenen zijn waarom wij Slydregt.NU hebben opgericht om dit pijnpunt aan te pakken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s