Sfeerimpressie vergadering Slydregt.NU

Afgelopen woensdag 22 maart 2017 was er weer een vergadering van Slydregt.NU. We hadden bezoek van een gastspreker die zijn zorgen wilde delen, over het nieuwe verkeers- en mobiliteitsplan 2017-2040 van de gemeente Sliedrecht. Verder hebben we het over diversen andere onderwerpen gehad, waaronder het campagneplan voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Het was een productieve vergadering, vele slagen gemaakt en vele hobbels nog te nemen.

De vergaderingen worden altijd gehouden in een open en ontspannen sfeer waar iedereen welkom is. Dus als u geïnteresseerd bent en graag een keer langs wil komen, om wat voor reden dan ook, bent u van harte welkom. Zie foto’s van de desbetreffende avond voor een illustratie.

Voelt u zich aangesproken of wilt u actief of passief ons steunen. Word dan lid voor maar 10 euro per jaar. Graag tot ziens.

Team Slydregt.NU

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s