Van campagne naar champagne

Met de landelijke verkiezingen in het vooruitzicht gaat Slydregt.NU zich al vast warm lopen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Met de enthousiaste medewerking van Bert de Ruiter, eerder onder meer campagneleider en landelijk coördinator voor Forza, organiseert het team van Slydregt.NU een aantal workshops met betrekking tot campagnevoeren en -strategie. De Ruiter kreeg hierin de hulp van Bas Driesen, de oud fractievoorzitter van Trots op Nederland in Gouda.

Gisteravond heeft de eerste workshop in deze reeks plaatsgevonden. De leden hebben de eerste workshop als een succes ervaren doordat ze diverse handvatten zijn aangereikt die kunnen leiden tot een succesvolle verkiezingscampagne.

Bert de Ruiter zegt hierover: “Ik deel graag mijn ervaringen met het enthousiaste team van Mark Jongeneel.” Dat de jonge plaatselijke partij juist in deze tijd van landelijke verkiezingen met campagnetraining begint is geen toeval. Bert de Ruiter vervolgt: “Er is veel te leren van de manier waarop landelijke partijen campagne voeren, dat hebben we onder meer bekeken en beoordeeld in deze eerste workshop, die we “Van campagne naar champagne” hebben genoemd.” Uit de titel blijkt ook Bert de Ruiter zijn optimisme over het uiteindelijke resultaat van zijn aanpak. Hij rekent op een verkiezingsuitslag die ons tot vreugde zal stemmen. “Dus 16 maart gaat voor Slydregt.NU het échte campagnevoeren beginnen,” zo besluit Mark Jongeneel, de voorzitter van Slydregt.NU.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s