Slydregt.NU trots dat Sliedrecht het Sinterklaasfeest in ere houdt

zwarte-pietAfgelopen zaterdag brachten de Sint en zijn Zwarte Pieten weer een bezoek aan Sliedrecht. Ondanks de landelijke discussie waren de Pieten in Sliedrecht nog echt zwart. Zoals de meerderheid dat wil en zoals het volgens ons van Slydregt.NU ook hoort. We zijn dan ook trots dat de belachelijke discussie aan Sliedrecht voorbij gaat.

Wij van Slydregt.NU prijzen de standvastigheid van burgemeester van Hemmen over het onderwerp Zwarte Piet. We hopen dat dit ook zo blijft. Wij hebben wederom genoten van deze traditie zoals vele anderen en hopen dit op een normale manier tot in de eeuwigheid vol te houden. Bij Slydregt.NU staat de Nederlandse cultuur en haar tradities als een huis. Als je eenmaal toegeeft aan de eisen van een minderheid dan gaat er uiteindelijk meer verloren dan een kinderfeest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s