Slydregt.NU opent meldpunt tegen overlast op haar nieuwe website!

De laatste tijd krijgt Slydregt.NU steeds meer te horen van Sliedrechters dat ze overlast ervaren van rondhangende jongeren en statushouders. In het weekend worden er spiegels van auto’s afgetrapt of lopen jongeren zelfs over auto’s, Statushouders rennen in Sliedrecht-West met messen in de hand schreeuwend achter elkaar aan. Helaas kijkt het gemeentebestuur weg voor deze problematiek. In Maassluis en Gouda kunnen de burgers erover meepraten wat er gebeurt als het gemeentebestuur wegkijkt. Slydregt.NU wil Sliedrecht dat lot besparen. Daarom start Slydregt.NU op haar nieuwe website (www.slydregt.nu) een meldpunt tegen overlast. Heeft u klachten over uw leefomgeving, statushouders en helpt de gemeente u niet voldoende dan wil Slydregt.NU dat graag van u weten. Vul op de website het formulier in zodat Slydregt.NU de klachten kan verzamelen. Slydregt.Nu kan dan samen met u een oplossing gaan zoeken. Verder kunt u op de website naast de speerpunten het politiek kader van Slydregt.NU vinden. In het politiek kader kunt u lezen hoe de Sliedrechtse politiek hoort te functioneren. Tot slot vindt u op de website een formulier om lid te worden van Slydregt.NU. U bent lid van de partij voor slechts €10,- per jaar.

2 thoughts on “Slydregt.NU opent meldpunt tegen overlast op haar nieuwe website!

 1. Beste Janneke,

  Onze blauwe petten brigade doet helaas niks. Één van de auto’s (lees; over auto’s heengelopen) was van ons. Politie kwam na bellen ter plaatse en had maar liefst 6 van de jongens te pakken. De jongens werden alleen helaas heengezonden om dat er zogenaamd geen hard bewijs was, zie foto’s op Twitter en Facebook en je zult m’n auto vinden met een grote schoenafdruk. Het ergste is dat deze schoenafdruk later door Patricia Hagenaar van de Politie afgedaan zal worden als een simpele zandveeg!!! Je snapt wel dat we volgende keer gewoon zelf zullen handelen. We hebben met de buurt allemaal onze nummer gegeven voor een whatsappgroep en mocht er wat voordoen, zullen we zelf eerst verhaal halen. Ik gok dat we degene in de steeg aantreffen en dat diegene heel erg hard gevallen is. Waarna we natuurlijk de politie inschakelen voor verdere afhandeling en een bedankje

  Nu heb ik €500 kosten waar ik bij niemand aan kan kloppen! Ergste van dit hele verhaal vind ik dat ze de jongens gewoon te pakken hadden, of in ieder geval een deel. Je zou zeggen; we stellen ze allemaal aansprakelijk middels een groepsaansprakelijkheid. Maar tuurlijk geen kans!!
  Ik vind het een goed initiatief van Slydregt.NU.
  Ik zal zeker weten 100% melding doen als er weer wat voorvalt. De tijd van wegkijken moet afgelopen zijn!

  Like

 2. Weg kijken kunnen we zelf ook wel maar met een bril op gaat het ook,ik denk dat blauwe pet zijn ogen aan de verkeerde kant staan want die kijken of je fiets wel verlicht is en of je niet wild plast
  want dat is veel erger als over een auto te lopen.
  Ze kijken alleen op de klok van kan ik al naar huis,dus geen vreugde met hun werk,zal ook wel een VVD aanstuurings fout zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s